Professionel og erfaren hjælp til bestyrelsesarbejde og forretningsudvikling

Få unik hjælp til din virksomhed

Opererer din virksomhed inden for områderne high-tech, telekommunikation, digitalisering eller lignende, så kan du få hjælp af Kaj Juul-Pedersen og SITELLA, som er baseret på mange års ledelses- og bestyrelseserfaring fra en lang international karriere i TMT-branchen (teknologi, media, telekommunikation).

Få hjælp til…

  • bestyrelsesarbejde, som tilfører vision, udvikling og værdi til virksomheden baseret på international erfaring som topleder i TMT-branchen (teknologi, media, telekommunikation)
  • konsulentbistand vedrørende strategi og korttidsmanagement med speciale i højteknologiske virksomheder (telekommunikation, high-tech) samt jernbaneindustri
  • konsulentbistand ved virksomhedsovertagelse, hvor jeg på professionel og kompetent vis varetager forhandlingerne
  • kapitalfremskaffelse og kommunikation med de finansielle markeder baseret på lang erfaring og et stort og bredt netværk
  • international ekspansion, når virksomheden ønsker at ekspandere i andre nordiske lande og i resten af verden - eller hvis virksomheden vil ind på det danske marked

Kontakt SITELLA og få en uforpligtende snak om dine udfordringer og hvordan vi eventuelt kan samarbejde, så din virksomhed kan udvikle sig i den retning, du ønsker.

Kontakt SITELLA
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Der kan trækkes på min erfaring med…

Ledelsesarbejde og internationalt udsyn erhvervet gennem en international karriere, der bl.a. omfatter 25 år i Ericsson i Sverige (med verdensomspændende ansvar), England og Polen foruden Danmark som adm. direktør for L. M. Ericsson A/S 1990-95 samt en ansættelse i Telia fra 1997-2001 med ansvar for Danmark og Polen samt børsnotering på Nasdaq og i Warszawa af det polske selskab Netia. Og siden 2001 aktiv gennem SITELLA i mere end en halv snes virksomheder.

Ledelses- og bestyrelseserfaring opnået i både børsnoterede selskaber og i unoterede selskaber. Jeg har erfaring med både de helt store internationale koncerner samt små startup virksomheder.