Læs eller print CV for Kaj Juul-Pedersen

CV

Kaj Juul-Pedersen

Kaj Juul-Pedersen (født 1946) er civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet, og har derudover lederuddannelser fra CEDEP (Fontainebleau) og University of Michigan Business School. 1972-1997 arbejdede han for Ericsson og har haft toplederposter i Danmark, Sverige, England og Polen. 1997-2001 arbejdede han for Telia med ansvar for Danmark og Polen. Som bestyrelsesformand for Netia, Telias polske virksomhed, ledede han selskabets børsnotering på NASDAQ i 1999 samt noteringen på Warszawabørsen i 2000.

(fotograf Grethe Lissner 2016)

Siden 2001 har Kaj Juul-Pedersen haft egen virksomhed, SITELLA ApS (www.sitella.dk), hvorigennem han investerer i teknologivirksomheder og yder konsulentbistand. Af tidligere investeringer og bestyrelsesposter kan bl.a. nævnes NetTest og Tektronix (NYSE:TEK), samt rådgivningsaktiviteter for Allianz, Ratos, LD Equity, Euromaint.

Kaj Juul-Pedersen er på nuværende tidspunkt bestyrelsesformand for Dencrypt, 2operate og Online-Results, samt medlem af bestyrelsen for Dansk Jernbanemuseum og medlem af Advisory Board på DTU Space på DTU.

I 2007 modtog Kaj Juul-Pedersen DTUs guldmedalje og blev i 2015 DTU æresalumne.

Kraks Blå Bog 2019-20 (PDF)

 
Kontakt SITELLA
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer