Virksomheder og organisationer, hvor SITELLA er aktiv

2operate A/S

2operate A/S udvikler og leverer løsninger, bl.a. systemet 2solve, der forenkler og effektiviserer driften af og fejlsøgning i mobilnet. Derved forbedres mobiloperatørernes servicekvalitet, driftøkonomi og kundeservice. Ligeledes kan deres klimaindsats og grønne profil styrkes gennem EcoRAN produktet for intelligent styring af strømforbruget i radio access nettet.

www.2operate.com

Dencrypt Holding ApS

Dencrypt Holding ApS er stiftet i 2013 af Kaj Juul-Pedersen og professor Lars Ramkilde Knudsen, DTU, med det formål at udnytte professorens opfindelse af dynamisk kryptering til at udvikle og markedsføre produkter, som sikrer mobilkommunikation mod aflytning, samtidig med at de er lette at anvende. DTU og medarbejdere blev også medejere. Dencrypt Holding har eneret på at udnytte opfindelsen.

www.dencrypt.dk

Dencrypt A/S

Dencrypt A/S udvikler og leverer sikre kommunikationsløsninger baseret på principperne for Dynamic Encryption. Ved anvendelsen af Dencrypts løsninger er det muligt for alle i virksomheder og organisationer at kunne kommunikere fortroligt - både via tale og tekst/data - ved en kombination af avanceret krypteringsteknologi og høj brugervenlighed.

www.dencrypt.dk

DTU

DTU, Danmarks Tekniske Universitet, er et internationalt teknisk eliteuniversitet, der blev grundlagt i 1829 af H. C. Ørsted med det formål at ”udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet”. DTUs uddannelser, forskningsbaserede rådgivning og innovation hviler på et solidt fundament af forskning i verdensklasse.

www.dtu.dk

ATV

ATV, Akademiet for de Tekniske Videnskaber, er en uafhængig, medlemsdrevet tænketank, der arbejder for, at Danmark skal være en af fem førende Science & Engineering regioner i verden til gavn for kommende generationer. Akademiets medlemmer medvirker til at implementere anbefalinger fra projekter i vidensmiljøer og virksomheder.

www.atv.dk

Danmarks Jernbanemuseum

Danmarks Jernbanemuseum er mere end 100 gammelt, og fik i 1975 sin blivende plads ved banegården i Odense. Det er museets mål at udbrede jernbanehistorien til brede befolkningsgrupper og at vise, at jernbanerne har haft og har en vigtig samfundsrolle og påvirker alle danskeres dagligdag. Museet råder bl.a. over en stor samling rullende materiel fra det første damplokomotiv Odin (replica) over B45 bygget af Stephenson&Son i 1869 til lyntog.

www.jernbanemuseet.dk

Kontakt SITELLA
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer