Virkeområder, formål og præsentation af Kaj Juul-Pedersen

Virksomhedens virke

SITELLA ApS, CVR-nr. 25974867, blev stiftet i 2001 og ejes 100 % af Kaj Juul-Pedersen. Selskabets formål er at investere i virksomheder og gennem aktivt engagement udvikle disse, skabe værdi og f.eks. realisere denne ved et salg. Investeringerne sker i samarbejde med partnere, bl.a. venturefonde og kapitalfonde. Det aktive engagement sker gennem SITELLAs datterselskab, Sitella Consult.

Tidligere investeringer

Blandt tidligere investeringer kan nævnes: Tpack, en dansk højteknologisk virksomhed, som udvikler chips for telekommunikationsnetværk;

NetTest, en dansk virksomhed for instrumenter og systemer for overvågning af telekommunikationsnet
(NetTest blev købt fra GN Store Nord i 2002 med den danske kapitalfond Axcel som hovedinvestor og solgt til japanske Anritsu i 2005);


Contex Group, et dansk selskab for storformatscannere med datterselskaber i USA for 3D print og scanning af røntgenbilleder, hovedejer svenske Ratos.

Nuværende investeringer

De nuværende investeringer er:2operate, et selskab som udvikler systemer for automatisering af fejlsøgning i telenet baseret på kunstig intelligens (investor bl.a. Borean);

Dencrypt, et selskab for aflytningssikker, krypteret mobilkommunikation.

Sitella Consult ApS, CVR-nr. 28993021, tilbyder konsulenttjenester inden for virksomhedsudvikling inkl. strategi, finansiering, køb og salg, vurdering. Konsulentydelserne sker oftest i forbindelse med potentielle og aktuelle investeringer for SITELLA, men også andre opgaver kan have stor interesse og bevågenhed. Således har der været udført opgaver for LD, Allianz Capital Partners, Strukton, Ratos, Euromaint m.fl.

Kontakt SITELLA
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Virksomhedens ejer

Kaj Juul-Pedersen, født 1946, er uddannet civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet suppleret med forretningsuddannelse i Frankrig og USA. Han er en veteran i telekommunikationsbranchen, og den internationale karriere omfatter 25 år i Ericsson i Sverige (med verdensomspændende ansvar), England og Polen foruden Danmark som adm. direktør for L. M. Ericsson A/S 1990-95. Derefter i Telia 1997-2001 med ansvar for Danmark og Polen og børsnotering på Nasdaq og i Warszawa af det polske selskab Netia. Fra 2001 er han aktiv gennem SITELLA.

Gennem årene har Kaj Juul-Pedersen erhvervet en omfattende ledelses- og bestyrelseserfaring i en halv snes lande, såvel i børsnoterede selskaber som i unoterede selskaber - og i både de helt store internationale koncerner som i små startup virksomheder. De professionelle interesser omfatter udover telekommunikation bl.a. jernbaner, medier, forsvar og international økonomisk udvikling.

Herudover er Kaj Juul-Pedersen aktiv i erhvervslivets samarbejde med Danmarks Tekniske Universitet og blev bl.a. tildelt DTUs guldmedalje i 2007 samt udnævnt til DTU Æresalumne i 2015.